
Na začátku všeho byla snaha nabídnout něco víc...
...a samozřejmě také vášeň pro vaření. Nejdříve to byly jen opatrné krůčky a prodej naších výtvorů po kavárnách a menších stáncích. Když se nabídky znásobovaly a přicházely i ty první opravdu velké, vznikl již sebevědomější Bez ubrusu catering. Spolu s dalšími odpracovanými lety naše sebevědomí dorostlo do svatebního a firemního cateringu, kterému se věnujeme dodnes.
Naše poslání vyžaduje časné vstávání, tvrdou práci, ale především moře nadšení a lásky. A protože se cateringu věnujeme už přes 10 let, ochutnalo naše nadšení několik tisíc strávníků. Za ty léta jsme si vytvořily pevný tým, který to všechno dává s námi. A my jsme rádi s nimi, s vámi, s jídlem.

Za vším stojí lidé.
Naším hlavním cílem je vytvářet takové občerstvení, které lahodí nejen žaludku, ale i duši. Proto veškeré suroviny vybíráme se vší poctivostí a vracíme se ke svým osvědčeným dodavatelům. Těmi jsou zejména drobní farmáři, kteří pěstují české odrůdy zeleniny a ovoce nebo prodávají vajíčka z volných chovů. Či pekárny, které následují osvědčené receptury a jejichž pečivo voní daleko za jejich dveře.
Maso vyhledáváme zejména ve vyhlášených řeznictvích s dlouhou tradicí a menších farem. Sázíme na čerstvost, tradici a um vyhlášených profesionálů, kterých se rádi držíme.



Naši zákazníci
Za tu dobu jsme vystrojili nejednu hostinu, každá byla jiná, něčím specifická. Níže jsou některé z firem, které jsme měli možnost nasytit.
































